Om Oss

Jag heter Lucena A. Halén

Jag är en certifierad thaimassageterapeut. Jag har utbildat mig i några olika typiska thaimassage behandlingar i Bangkok, Thailand. Thai massage skolan heter ” Watpo Medical School”. Jag har erfarenheter att massera många olika nationaliteter, människor som kommer från Asien, Europa, Afrika, USA, och andra kontinenter i världen. De språk jag kan tala är engelska, svenska, filippinska och lite grann thai språket.

Hilot Thai Massage etablerade sedan år 2012. I början startade jag hemifrån för att locka många klienter. Jag har ett fint och mysigt Thaimassage klinik rum hemma. Det finns SPA och avslappande musik som man kan lyssna på och njuta av det när massagebehandling pågår.

Efter massagebehandling bjuder jag ljummet vatten eller rum temperatur vatten att dricka för att tvätta bort toxics i kroppen. Det finns också kaffe eller te som är gratis att bjuda er här i kliniken.

”Mitt mål är att du känner dig mår bra och pigg 100 % och frisk för alltid i ditt liv efter massagebehandling i hela kroppen”.

Ha en bra dag på er och välkommen åter!

Tjänster vi erbjuder